Digitaal-Werven: de genomineerden

Logotype Digitaal-WervenEerder deze week heeft Digitaal-Werven haar nominaties bekend gemaakt voor haar verkiezing van de werkgever met de beste digitale sollicitatie-ervaring. De genomineerden zijn Cap Gemini, Deloitte, Enexis, Quinity, Tam Tam, Technische Unie en VUmc. Bekende namen; inclusief tweevoudig winnaar Deloitte die ondertussen in de categorie afgelikte boterham de onbetwiste, all-time winnaar is. 

Aangezien Digitaal-Werven is afgegleden naar hetzelfde bedenkelijke niveau als de beste mobiele sollicitatie-ervaring en Succesvol Werven/Gouden Cursor en het net als bij die andere uitverkiezingen volstrekt onduidelijk is wat nou precies de criteria zijn, leek het me een zinnig idee om de nominaties te evalueren op een manier die voor iedereen controleerbaar is. De komende tijd ga ik de zeven genomineerden met een bezoekje vereren en gebruik daarbij de vragenlijsten van RecruitmentLab. Iedere geinteresseerde kan de resultaten opvragen en verifieren.

Geef een reactie

11 Comments