Coosto gaat expanderen

Logotype CoostoMijn favoriete Nederlandse social media monitoring tool, Coosto, is ambitieus. Want het bedrijf heeft besloten de oversteek naar de UK te wagen. Of liever gezegd, om in de UK boots on the ground te plaatsen:

Coosto, the leading Dutch SaaS solution for social media monitoring and webcare, has announced its plans to expand its business to the United Kingdom. The tool, which was specifically developed for the UK market, is fully operational and has a growing client base. Opening a sales office in the UK will allow the company to better service its clients and solidify its strategy to grow its business in Northern Europe.

Voila, UK is blijkbaar de gateway naar Noord-Europa. Maar is Nederland daar eigenlijk geen betere uitvalsbasis voor?

Hoe dank ook, Coosto denkt ferm te kunnen gaan groeien:

Coosto believes it will gain a significant market share in the year to come, because of its clear visualisation features and easily accessible social data archive, which includes Facebook data. This archive grows with more than 4 million social messages each day.

Oei! Facebook data!! Ik ga eens met Coosto contact opnemen of ze uit de Engelse Facebook data wel enige activiteit binnen BranchOut kunnen ontwaren. Dat kan weleens heel interessant worden (of eigenlijk: dodelijk saai).

Hoe dank ook, een Nederlands product slaat haar vleugels uit. En dat is altijd fraai om te zien.

Geef een reactie

1 Comment