Hoogenraad algemeen directeur VNU Vacature Media

Lennard Hoogenraad De rol van Dirk Velghe (interim CEO) wordt per 1 december overgenomen door Lennard Hoogenraad. Hij wordt algemeen directeur van VNU Vacature Media (waarmee de titel van CEO dus komt te vervallen). En daarmee wordt een inktman ingewisseld voor een hybride variant. Want Hoogenraad heeft weliswaar een verleden in de inktbusiness, maar hij is sinds 2008 algemeen directeur IDG Nederland. En dat bedrijf heeft toch ook de nodige digitale media  in haar portfolio. Naast een waaier aan tijdschriften, natuurlijk.

Met de komst van Hoogenraad is er misschien een heel kleine kans dat VNU Vacature Media iets van de innovatieve potentie van VNU Media weet te behouden. Die kans is weliswaar zeer klein, maar je mag blijven hopen. Toch?

Geef een reactie

2 Comments
  • peter
    says:

    Vnu sterk op IT markt?  Tweakers is een schitterend merk maar Computable is afgezakt tot een onzichtbaar prutskrantje.
    maar een vreemde keuze inderdaad. hij heeft zo te zien weinig ervaring met de vacaturemarkt. en als manager hoor je weinig positieve verhalen over hem.