Werk.nl uit de lucht door serverproblemen?

Volgens UWV (WERKbedrijf) is de onbeschikbaarheid van Werk.nl het gevolg van serverproblemen. En daarmee wordt met de beschuldigende vinger richting hosting provider (IBM) gewezen. UWV (WERKbedrijf) is heel goed in het afschuiven van problemen op derden, zoals ook al bleek bij het gedoe rondom matching. Maar feit blijft dat UWV (WERKbedrijf) verantwoordelijk is voor de dienstverlening van Werk.nl. En die dienstverlening is slecht.

Verder is het verhaal van serverproblemen ondertussen zeer ongeloofwaardig aan het worden; Werk.nl ligt al sinds donderdagavond 17:00 plat. We gaan dus hard richting 48 uur onbeschikbaarheid. En UWV rekent op een nog langere onbeschikbaarheid getuige onderstaande tweet van het webcare team:

tweet UWV Webcare team

Als de site echt tot en met zondag 20:00 uur onbeschikbaar zou zijn, is dat 75 uur Werk.nl op zwart! En dat alleen vanwege serverproblemen? Wat zijn dat voor servers? En wat is/zijn de echte reden(en)?

Geef een reactie

2 Comments