Werk.nl maakt zichzelf volstrekt belachelijk

En Werk.nl is weer (even?) in de lucht. Om meteen maar deze boodschap mee te geven aan de gelukkigen die de site wel weten te bereiken:

foutmelding

Hahaha! Vrij vertaald:

Wij van Werk.nl konden natuurlijk niet voorzien dat niet-werkende werkzoekenden die de afgelopen dagen hebben moeten wachten nu massaal naar Werk.nl komen. U heeft toch alle tijd van de wereld? Kom daarom later nog maar eens terug…

Kan IBM geen servertje bijprikken?

Geef een reactie

3 Comments
 • Jose
  says:

  WERK.nl gaat hier totaal voorbij aan het feit dat mensen afhankelijk zijn van werk.nl om een uitkering aan te vragen. 1 dag later aanmelden houdt automatisch in dat je 1 dag minder uitkering krijgt
   
  Een verkapte manier van bezuinigen op uitkeringen??

 • Dirk Goossens
  says:

  Als ze in plaats van een servertje bijprikken het lijstje met vacatures vrijgegeven hadden, dan hadden ze minder last gehad van deze drukte. Nog steeds is er geen enkel inhoudelijk argument naar voren gebracht waarom dat niet gebeurt.

  De maatschappelijke sabotage van de capo’s van WERK.nl, het achterlijke gebrek aan publiek verantwoordingsbesef maakt de excuses volstrekt ongeloofwaardig.

  Fouten maken kan iedereen, maar niet ingaan op publieke vragen en suggesties is voor een overheidsinstantie onvergeeflijk.

 • Martijn Betgem
  says:

  Het is zelf zo dramatisch dat google zelf al de “Onderhoud” titelpagina heeft geindexeerd en weergeeft als je op werk.nl zoekt.