Monster tussen hoop en vrees

kristallenbolOp de dag dat Zynga de slechtste beursperformance zou moeten laten zien (na de winstwaarschuwing van gisteren) heeft Monster krampachtige pogingen gedaan om nog harder onderuit gegaan. De reden? Het ‘eeuwige’ ontbreken van enig nieuws ten aanzien van een deal levert automatisch geruchten op over het afketsen van een deal. En dat is zelden goed nieuws voor de waarde van het aandeel.

Het gevolg: een daling  van ruim 9%. Hoewel het allemaal nog veel erger leek. Want slechts een kwartier voor het einde van de beursdag stond Monster nog op –13%… En dat terwijl Zynga de dag op ruim –12% is geeindigd. Het was dus een close finish. En een mogelijke indicatie wat er kan gebeuren als er definitief geen deal zou kunnen worden gesloten. Want dan is het de vraag of er een bodem onder het aandeel Monster ligt.

Geef een reactie

4 Comments