Future of Talent 2012

Kevin WheelerJawel, binnenkort is Kevin Wheeler weer in het land. Op uitnodiging van Compagnon is hij als keynote speaker te bewonderen tijdens de Future of Talent 2012 die op 9 november wordt gehouden in Zoetermeer. En in het geval van Wheeler betekent keynote speaker dat hij het grootste deel van de dag gaat vullen, waarbij hij ingaat op de volgende onderwerpen:

  • Welke factoren beïnvloeden het aanbod en de vraag naar arbeid wereldwijd en dus ook in Nederland?
  • Met welke ontwikkelingen moeten we in 2013 rekening houden?
  • Hoe zal het personeelsbestand van organisaties er over vijf jaar uitzien?
  • Wat zijn de trends in recruitment de komende vijf jaar?

En als dat nog niet voldoende is om je per direct in te schrijven op dit event; er zijn ook nog twee gastsprekers van eigen grond:

  • Hanneke Moonen (zelfstandig consultant en auteur van “Het hoe boek van Strategische Personeelsplanning”) een methodiek hoe samen met het management een vertaling kan worden gemaakt van de trends naar een robuuste personeelsplanning. De door haar ontwikkelde methodiek is niet in de eerste plaats een rekenkundig model, maar een praktische aanpak om met het management in dialoog te gaan (en te blijven) over strategische personeelsplanning.
  • Martijn Kriekaard (projectmanager recruitment-innovatie & intelligence, Deloitte) in op de aanpak die Deloitte op dit moment ontwikkelt om data in te zetten ten einde talentstrategieën beter vorm te geven. Door vanuit een duidelijke filosofie data te verzamelen wil Deloitte processen optimaliseren en een voorsprong creëren in de zeer competitieve talentmarkt van accountancy.

Dus…

Tijd om je in te schrijven (als je tenminste HR manager, directeur of recruiter bent)? Dat komt goed uit, want hier is de benodigde informatie:

Locatie: Compagnon, Groeneweg 2F, Zoetermeer
Aanvang: 9:30 uur
Einde: 16:30 uur met netwerkborrel
Deelnameprijs: 500 euro (exclusief BTW)
Inschrijven: stuur een mail aan
com@compagnon.com

Ik weet het… inschrijven via een e-mail adres… Maar laat dat geen belemmering zijn om Wheeler te gaan beluisteren. Want dat is altijd de moeite meer dan waard.

Geef een reactie

13 Comments