Oproep aan leergierigen: Future of Talent 2012

Kevin WheelerIk weet niet of de boodschap de vorige keer goed is doorgekomen, maar over iets minder dan een maand is Kevin Wheeler weer in ons land. Op uitnodiging van Compagnon is hij te beluisteren tijdens het Future of Talent 2012 event op vrijdag 9 november. Een zeer groot deel van de dag wordt door Wheeler gevuld, waarbij hij ingaat op de volgende onderwerpen:

  • Welke factoren beïnvloeden het aanbod en de vraag naar arbeid wereldwijd en dus ook in Nederland?
  • Met welke ontwikkelingen moeten we in 2013 rekening houden?
  • Hoe zal het personeelsbestand van organisaties er over vijf jaar uitzien?
  • Wat zijn de trends in recruitment de komende vijf jaar?

Ik vind de visie en meningen van Wheeler ongekend waardevol en een bron van inspiratie. Wil je die ervaring delen? Kom dan op 9 november naar Zoetermeer. Deelname is slechts EUR 500 (excl BTW). En dat is oprecht een schijntje als je daarvoor in ruil inzicht krijgt in een scala aan ontwikkelingen waar een serieuze recruiter zich mee bezig dient te houden.

Is dit nog niet voldoende is om je per direct in te schrijven op dit event; er zijn ook nog twee gastsprekers van eigen grond:

  • Hanneke Moonen (zelfstandig consultant en auteur van “Het hoe boek van Strategische Personeelsplanning”) een methodiek hoe samen met het management een vertaling kan worden gemaakt van de trends naar een robuuste personeelsplanning. De door haar ontwikkelde methodiek is niet in de eerste plaats een rekenkundig model, maar een praktische aanpak om met het management in dialoog te gaan (en te blijven) over strategische personeelsplanning.
  • Martijn Kriekaard (projectmanager recruitment-innovatie & intelligence, Deloitte) in op de aanpak die Deloitte op dit moment ontwikkelt om data in te zetten ten einde talentstrategieën beter vorm te geven. Door vanuit een duidelijke filosofie data te verzamelen wil Deloitte processen optimaliseren en een voorsprong creëren in de zeer competitieve talentmarkt van accountancy.

Dus…

Tijd om je in te schrijven (als je tenminste HR manager, directeur of recruiter bent)? Dat komt goed uit, want hier is de benodigde informatie:

Locatie: Compagnon, Groeneweg 2F, Zoetermeer
Datum: vrijdag 9 november
Aanvang: 9:30 uur
Einde: 16:30 uur met netwerkborrel
Deelnameprijs: 500 euro (exclusief BTW)
Inschrijven: stuur een mail aan
com@compagnon.com

Ik weet het… inschrijven via een e-mail adres… Maar laat dat geen belemmering zijn om Wheeler te gaan beluisteren. Want dat is te allen tijde de uitgave en de inspanning meer dan waard.

Geef een reactie

2 Comments