Hunite: GEEN grote onbekende (update)

imageHunite is één van de zes genomineerden in de iHR competitie. En natuurlijk wil ik ook van deze genomineerde een goed beeld krijgen. Eerder zijn al TalentBin (goed), Sciomino (goed), GooodJob (slecht), Intunex (interessant) en Small Improvements (bijzonder) bekeken.

Nu leek het er op dat ik niets van Hunite kon laten zien omdat ik niets had gehoord op het insturen van mijn contactformulier. Niets? Nou, daar liet mijn geheugen (en gehoor) mij fors in de steek aangezien ik was gebeld door iemand van Unite (dacht ik) wat Hunite bleek te zijn. Waarbij de gemaakte terugbelafspraak vaag was en daardoor niet heeft plaatsgevonden.

En daarmee zal binnenkort alsnog een review van Hunite op RecruitmentMatters verschijnen. Althans, het wordt een ander soort review omdat in tegenstelling tot de andere genomineerden Hunite veel minder een concrete toepassing is maar meer een schil voor verschillende HR toepassingen. Ik ben benieuwd.

Geef een reactie