TheLadders geeft weer gratis toegang tot cv-database

TheLadders is een site met een redelijk bedenkelijke reputatie, niet in de laatste plaats door de roeptoeter die haar CEO (Marc Cenedella) tot voor kort was. En TheLadders is een site waar hoger betaalden ($100.000, hoewel tegenwoordig iedereen gebruik kan maken van de site), tegen een vergoeding, konden zoeken naar ‘exclusieve’ vacatures en tevens hun cv konden achterlaten. Tegelijkertijd was tot voor enkele dagen TheLadders een site waar recruiters, tegen een vergoeding, konden zoeken naar ‘exclusieve’ kandidaten. Bijna twee jaar geleden had TheLadders het plaatsen van vacatures weer gratis gemaakt.

TheLadders geeft nu ook weer gratis toegang tot de cv-database. Natuurlijk heeft de TheLadders daar fraaie argumenten voor. Maar de harde realiteit is ongetwijfeld dat recruiters via LinkedIn dezelfde kandidaten kunnen vinden. Voor niets…  En zo keert TheLadders weer terug naar haar oorspronkelijke verdienmodel:

TheLadders | Homepage

Oude wijn in nieuwe zakken?

En gaat dit voor TheLadders de redding betekenen? Of is het allemaal too little, too late?

Geef een antwoord