#hrtecheurope: Eric Van Delden, Jerome Ternynck

#hrtecheurope: Eric Van Delden, Jerome TernynckDe tweede sessie in de track Social Enterprise is getiteld The next generation of recruiting software plus case study. En daarmee in potentie natuurlijk een zeer interessante track. Nadeel is dat het mede gegeven wordt door de man die ons MrTed heeft gegeven, nu opgegaan in Lumesse. Ik heb het natuurlijk over Jerome Ternynck (Founder & CEO, SmartRecuiters) die nu dus baas is van SmartRecruiters. Co-presentator is Eric van Delden, (Recruitment & Development Director, Education First).

Beide heren gaan het hebben over:

What will the next generation of recruiting software look like. Will it drive to us to more tracking? more automation? Or, on the contrary, will we see a new paradigm emerge with social engagement, sourcing and collaboration at the core. How does a "consumerized" version of ATS look like?

Waarom is de next generation of recruiting software een ATS? Hebben we hier te maken met tunnelvisie? Nee, we hebben hier te maken met een pure promotiesessie. Het ging helemaal niet over de next generation of recruiting software! Het ging over SmartRecruiters. Volledige afgang, ondanks het feit dat de twee presentatoren er een bijzonder onderhoudende sessie van maakten. Waardoor ik wel heb besloten om SmartRecruiters nog een keer te gaan bekijken.  De vorige blik is tenslotte al van 3,5 jaar geleden

Geef een reactie