Waarom een grote uitzender niet innoveert

Waarom heeft een bedrijf als Randstad nauwelijks enige innovatieve potentie? Hierom:

Executive Board Randstad

Dit is de samenstelling van de Executive Board van Randstad. Innovatie zit (naast allerlei andere regionale en functionele verantwoordelijkheden) bij CEO Ben Noteboom. IT zit (naast allerlei andere regionale en functionele verantwoordelijkheden) bij CFO Robert Jan van de Kraats.

Wanneer komen die twee aandachtsgebieden bij elkaar? En hoe vaak? En hoe dodelijk is dat voor Ranstad op termijn?

Geef een reactie

4 Comments
  • Ronald
    says:

    Binnen Randstad Holding is één persoon, de CIO, die verantwoordelijk is voor zowel IT als innovatie, dus die gebieden komen wel bij elkaar. Zorgelijker is dat innovatie ook vaak vanuit een klantvraag of klantprobleem ontstaat, dus bij Randstad Global Client Solutions. En daar is weer een andere Board Member voor verantwoordelijk, ach ja…Trouwens waar is Brian Wilkinson gebleven in dit overzicht?