Let op: Huiswerk voor de RIDE!

RIDEVolgende week donderdag is het weer zover: de jaarlijkse RIDE. Met ondertussen maar liefst meer dan 1.200 gelukkigen die in het bezit zijn van een kaartje. Be there or be square! Dit jaar heeft de RIDE een geheel nieuw fenomeen wat mogelijk gaat uitgroeien tot een jaarlijks terugkerende traditie: de Career wall. En in zijn geheel eigen en unieke stijl omschrijft mede-organisator Rob van Elburg die Career wall als volgt:

Kent u het nog? Het fietsenhok op het schoolplein. Hier werden de berichtjes geplaatst die later in de klas, in de aula of na schooltijd werden "uitgewerkt". Mysterieuze teksten, creatieve oneliners, open betuigingen, poëzie, liefdes uitingen, cryptische omschrijvingen of directe boodschappen. Dit jaar kan en mag alles op de career wall. U heeft hier de hoofdrol en het is aan u hoe uzelf kenbaar te worden aan de 1000 andere bezoekers. Wij als organisatie hopen hiermee nog meer interactie en daardoor nog meer leads of nieuw netwerk te realiseren. De meesten ‘kennen" elkaar vast via social media, maar hoe leuk is het om elkaar in echt te ontmoeten en dan ook nog een boodschap voor elkaar te hebben. Dat kan een commerciële en natuurlijk een persoonlijke zijn. De Career Wall moet vol en hiervoor vragen wij uw medewerking.

De organisatie is al druk bezig in haar aandeel van de Wall. Al een tijdje worden alle Recruiter vacatures verzameld. Die zult u op de muur aantreffen. Ook is er een fotograaf aanwezig die ‘direct klaar’ foto’s zal maken. U kunt deze op de muur hangen. De RIDE hostesses staan klaar met pen & post-it voor uw persoonlijke boodschap. Huisvlijt wordt natuurlijk ook gewaardeerd. De Career Wall is de ultieme plek waar enige guerrilla activiteiten kunnen plaats vinden. Maak uzelf of uw organisatie dus bekend op creatieve, onderscheidende etc wijze. Zoals gezegd, ruim 1000 Recruiters zullen deze Wall bekijken en wellicht u hier ter plekke over aanspreken. Een mooi moment dus om uw (nieuwe) contact verder te versterken.

Jawel, old skool netwerken. Hoewel ik er vanuit ga dat er ook de nodige tweets, instagrammetjes, Facebook berichtjes (+likes) en andere social media diarree over ons zal worden uitgespoten naar aanleiding van deze Career wall. Maar een dergelijk initiatief schreeuwt om een gedegen voorbereiding van de kant van de gasten. Dus zet die creatieve muts op het hoofd en kom met een boodschap die iedereen versteld zal doen staan. En met iedereen bedoel ik dus niet alleen die meer dan 1.200 gasten maar tout le monde (die met jaloerse blikken de festiviteiten alleen maar via social media kunnen volgen). Dus waar wacht je nog op: aan de slag!

Nog even wat laatste mededelingen van onze organisator:

Vanwege succes herhaald, de "Avatar Artist" op de boven verdieping in Hotel Arena. Hij maakt uw beste profiel foto. In de grote zaal 80/90/’00 muziek. Hier dansen en swingen. In de Tuinzaal wederom de Recruitment Lounge. Hier staat de muziek zacht, zodat u rustig kunt praten. Natuurlijk hier ook weer de gratis Champagne & oesters. RIDE zou RIDE niet zijn als de organisatie ook niet zorgt voor een aantal spectaculaire verrassingen. Deze houdt de organisatie nog even geheim.

Afijn, voor eenieder die al een kaartje heeft, tot over een week. Voor de enkele zonderling die zich nog niet heeft aangemeld maar wel wil komen; er is echt nog maar een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar. Dus haast je als een gek naar www.recruitmentdance.com om er nog eentje te bemachtigen. Misschien heb je geluk.

Geef een reactie