Bullhorn’s verlate Black Friday aankopen

Logotype BullhornDe consolidatieslag in ATS-land gaat onverminderd voort. En dat gebeurt niet alleen bij de mastodonten (de overname van Taleo door Oracle, de overname van Kenexa door IBM, de overname van SuccesFactors door SAP) maar ook in de laag daaronder. En in die laatste categorie is er een dubbele overname aangezien Bullhorn gisteren het volgende persbericht de wereld inslingerde:

Bullhorn […] today announced that it has acquired two companies: Vancouver, Canada-based MaxHire Solutions and St. Louis-based Sendouts. Both MaxHire and Sendouts provide recruiting software-as-a-service.

Dit is er dus eentje in de categorie kralen rijgen. Maar dan eentje die weleens een grotere vormen kan aannemen aangezien Bullhorn zelf medio dit jaar was overgenomen door PE partij Vista Equity Partners. Met ongetwijfeld een agressieve groeidoelstelling. Waardoor deze twee overnames weleens het begin van een lange kralenketting kunnen zijn.

Geef een reactie