Mijn voorspellingen voor 2013: de structuur

voorspellingenIk heb besloten om structuur aan te gaan brengen in mijn voorspellingen voor 2013. Waarbij een thematische aanpak de meest praktische lijkt, met (voorlopig…) de volgenge thema’s:

  • Economie
  • Arbeidsmarkt
  • Economie
  • Social media
  • Mobile internet
  • Big data &analytics
  • Technologische ontwikkelingen

Ieder thema wordt eerst op hoofdlijn omschreven (huidge stand en verwachte ontwikkelingen) om vervolgens in te gaan op de impact op de verschillende stakeholders binnen online recruitmentland: corporates, intermediairs (W&S bureaus, detacheerders, uitzenders), service providers (vacaturesites, professionele netwerken, corporate referral toepassingen, etc.), technology providers (ATS’en, matching engines, multiposters en veel, veel meer) en last but not least: de werkzoeker.

De beschrijving van de impact levert als het goed is de nodige voorspellingen op. Waarbij ik natuurlijk alle verzoeken tot op heden meeneem. Afijn, ik dacht dat het wel interessant was om dit vooraf te melden. Of niet natuurlijk, tenslotte is dat volstrekt persoonlijk.

Geef een reactie

7 Comments