Grote ontslagronde bij Monster?

Trumposaurus MonsterCheesman meldt dat meerdere bronnen hebben aangegeven dat Monster zwaar in het personeelsbestand aan het snijden is. Maar liefst 800 medewerkers verliezen mogelijk hun baan; wat op een personeelsbestand van ruim 4.400 een werkelijk gigantische ontslagronde zou betekenen.

Maar eens afwachten of dit ook daadwerkelijk het geval is, hoewel Sal Iannnuzzi (CEO Monster) tijdens de presentatie van de financiele resultaten over Q3 er dit over zei:

  • Evaluating all options for developing markets and substantially curtailing the losses incurred in those markets.
  • Continuing and accelerating the redeployment of expenses into marketing and sales in Monster’s core markets, while reducing the run rate of operating expenses.

In China en Latijns-Amerika blijft natuurlijk geen baan meer over, maar daarmee komt Monster bij lange na niet aan die 800 ontslagen. Als er daadwerkelijk sprake is van een (grote) ontslagronde, dan is er natuurlijk ook de vraag of Monsterboard is getroffen. En dat is een vraag waar ik mee aan de slag kan…

Geef een reactie

4 Comments