#twxmasborrel12: een oproep

Wie heeft er geen aangename herinneringen aan de volstrekt uit haar krachten gegroeide Kersttweetup van vorig jaar? Precies, dat dacht ik al. En dat komt goed uit, want een afsplitsing van het feestcomite van 2011 gaat wederom een #twxmasborrel organiseren. Het mobiele feestbeest @brechtjedeleij kan niet zonder tweetup de kerstvakantie in en heeft daarom besloten samen met ene @_L_a_u_r_a_ (wat is tegenwoordig toch die fascinatie met underscores?) #twxmasborrel12 te lanceren.

Nu zou je natuurlijk verwachten dat een tweetal vrouwen met gezamenlijk bijna 10.000 volgers binnen enkele uren heel Carre vol kunnen tweeten. Desondanks kreeg ik van @brechtjedeleij een buitengewoon sympathiek verzoek: blogje al aan besteedt? Ik weet het, manieren zijn aan de jeugd niet meer besteed, maar in haar verdediging; zij komt uit Groningen. Dus weet ik deze brute vraag op de juiste waarde te schatten en zal ik met alle plezier enige kostbare vierkante millimeters op RecruitmentMatters inruimen met een wervende tekst voor #twxmasborrel12.

/begin wervende tekst

Na een mooie Twxmasborrel vorig jaar, willen Laura en ik (Brechtje) het graag dit jaar weer doen. De locatie is helemaal voor ons, en dit jaar wordt het … Utrecht!

Kom zoals je wilt, maar het liefst in kerstsfeer. Dat kan een kerstmuts zijn, of je kunt all overboard zoals jullie je van vorig jaar’s foto’s nog wel kunnen herinneren. Evil Xmas wil zeggen: gevallen engelen, boosaardige kerstelfen, evil santa’s en ondeugende hertjes.

Ja hoor, er is weer een mistle toe hoekje, en er is dit jaar goede harde muziek mogelijk, er kan worden gedanst! En Laura heeft beloofd om veel & heerlijk eten -warm & koud- in tig gangen lopend uit te serveren.

/einde wervende tekst

En dan nu de praktische info:

  • Waar?: Zin[inn] Goeman Borgesiuslaan, 77 – Utrecht
  • Wanneer?: donderdag 20 december, 18:30 – 23:30
  • Hoeveel?: EUR 25 (diner, minimaal 4 drankjes, een mooie locatie met muziek, en natuurlijk vooral een topavond)
  • Aanmelden?: https://twtvite.com/twxmas12

Dus.., waar wachten jullie nog op?

Geef een reactie

1 Comment