Gaat Monster ons vandaag eindelijk iets vertellen?

Trumposaurus MonsterMonster heeft ondertussen ChinaHR in de etalage gezet, besloten heel Latijns-Amerika te sluiten en een forse reductie van het personeelsbestand door te voeren. En dat allemaal in een tijdsbestek van minder dan een maand. Tegelijkertijd zijn de twee laatstgenoemde acties nog niet eens officieel door Monster bevestigd. Ligt het aan mij of klinkt dit als het oppoetsen van de winkeldochter om vervolgens met een grote annoncering te komen?

Het ligt waarschijnlijk niet aan mij want de chatter over een op handen zijnde deal begint zo langzamerhand oorverdovend te worden. Alleen is nog altijd volstrekt onduidelijk wat die deal dan feitelijk zou inhouden en wie zich als mogelijke redder van Monster gaat opwerpen. Het aantal theorietjes is vrijwel eindeloos maar geen van allen baseren ze zich op harde feiten. Simpelweg omdat Monster de kaken stijf op elkaar houdt.

Maar zou het zo kunnen zijn dat we vandaag voor- of nabeurs eindelijk iets van Monster te horen gaan krijgen? Het is zo langzamerhand de hoogste tijd…

Geef een antwoord