Monster’s ontslagronde raakt Nederland

Trumposaurus MonsterDe zeer ingrijpende reorganisatie die op dit moment door Monster wordt uitgevoerd, heeft ook Nederland bereikt. En volgens goed geinformeerde bronnen is onder de ontslagen medewerkers ook Warren Hammond (managing director Monsterboard). Een verzoek ter bevestiging van zijn ontslag werd door Monster niet direct beantwoord. Het ontslag van Hammond staat overigens niet op zichzelf; meerdere landenmanagers hebben hun baan verloren in wat blijkbaar als een sanering van de managementlaag moet worden aangemerkt; onderdeel van de door Sal Iannnuzzi (CEO Monster) aangekondige kostenreductie:

Continuing and accelerating the redeployment of expenses into marketing and sales in Monster’s core markets, while reducing the run rate of operating expenses.

Hoeveel ontslagen er in Nederland zijn gevallen en mogelijk nog gaan vallen als onderdeel van de reorganisatie is onduidelijk. Aangezien het wereldwijd gaat om een reductie van 800 medewerkers op een personeelsbestand van ruim 4.400 mag er van worden uitgegaan dat het om een fors aantal zal gaan. Een bijzonder Kerstpakket…

Wordt vervolgd

Geef een reactie

1 Comment