Een vorstelijk aanbod aan het UWV

vorstelijk aanbodIk wil langs deze weg een vorstelijk aanbod doen aan het UWV. Het aanbod is bedoeld als een niet-geprefereerd alternatief indien het UWV in haar domheid besluit om Werk.nl als vacaturesite en cv-database te continueren. In dat geval ben ik bereid voor een nieuwe versie de volledige user experience van zowel de vacaturesite als de cv-database te ontwerpen tegen een uurtarief van EUR 0; incl. 21% BTW.

Ik doe tevens een oproep aan partijen met relevante expertise om zich bij mijn initiatief aan te sluiten met als doelstelling om voor medio 2013 een volledig nieuwe en wel werkende Werk.nl te lanceren. In het belang van alle werkzoekenden van Nederland. En gaarne zonder enige inmening van het UWV; anders dan het accepteren van het eindresultaat.

Er is echter een ontbindende voorwaarde. Het UWV dient het eindresultaat integraal over te nemen. Doet het UWV dat niet dan dan zal ik mijn gebruikelijke uurtarief in rekening brengen. En daarmee het Nederlandse tekort in 2013 alsnog over de 3%-grens duwen.

Geef een reactie

7 Comments