UWV WERKbedrijf stopt er na morgen mee

UWV werken aan perspectiefIk had dit bericht helemaal gemist, maar onder de titel UWV onder 1 naam en 1 logo berichtte het UWV op 20 december het volgende:

UWV en UWV WERKbedrijf gaan vanaf 1 januari 2013 verder onder 1 logo en 1 naam: UWV. Na de fusie met CWI in 2009 presenteerde UWV zich nog onder 2 namen: UWV en UWV WERKbedrijf.

Op deze manier is duidelijk dat u met 1 organisatie te maken heeft bij de dienstverlening van UWV. Of het nu gaat om werk, uitkeren of sociaal-medisch beoordelen.

WERKbedrijf blijft bestaan als bedrijfsonderdeel van UWV. Dat betekent dat u de naam WERKbedrijf nog wel kunt tegenkomen in het persoonlijk contact met medewerkers zoals in brieven, e-mail en op visitekaartjes.

Altijd goed om te weten.

Geef een antwoord

2 Comments
  • Jose
    says:

    Zie ook een posting van november 2008: alle naamswijzigingen hebben miljoenen gekost. Ook die naar het Werkbedrijf. Om deze  vervolgens per 2013 weer te laten vervallen. Wederom is er door UWV miljoenen over de balk gegooid. Ik refereer hierbij ook nog aan een verbouwing van het UWV kantoor in Amsterdam Zuid en een aan miljoenenverslindend IT-project dat ook gecancelled is. Ik vraag mij of of diegenen die hier de beslissingsbevoegheid hadden en blijkbaar niet vooruit kunnen zien, een salaris boven de Balkenende norm hebben. Want ook dat is pure verspilling als ik naar de miskleunen kijk.