Een gat in de reeks voorspellingen

voorspellingenHet was mijn bedoeling om vandaag de serie voorspellingen voor 2013 (en daarop volgende jaren) af te ronden met het thema technologische ontwikkelingen. De laatste in een serie van 6 blog postings waarvan de voorspellingen ten aanzien van de economie, over de arbeidsmarkt, social media, mobiel Internet en big data & analytics reeds zijn gepubliceerd. Maar ik laat het laatste thema voor wat het is.

De reden hiervoor is een simpele; een volledig gebrek aan inspiratie. Ik heb me de afgelopen dagen bij herhaling aan het schrijven van dit laatste onderwerp gezet om vervolgens te ontdekken dat er geen fatsoenlijke zin op het digitale papier kwam. De pijp is leeg zo aan het einde van het jaar. Dus daarom geen zesde deel van de reeks voorspellingen. Met excuses.

Geef een antwoord

6 Comments