Coosto goes online recruitment. Met Patrick Boonstra

Coosto goes online recruitment. Met Patrick BoonstraIk ga hier geen people on the move artikelenreeks mee beginnen, maar de overgang van Patrick Boonstra van Maximum naar Coosto is toch wel de moeite van het vermelden waard. Mede omdat Coosto de markt voor online recruitment wil gaan ontginnen. En de nieuwe functie van Boonstra bij Coosto daarover geen enkele ruimte voor twijfel laat: Business Development Recruitment.

Social media monitoring (en big data) bedrijf Coosto gaat zich met de komst van Boonstra dus ook richten op het online recruitment domein; en dat is verdomde interessant. Met een beetje geluk kan er op deze manier heel wat meer meten = weten richting HR- en recruitment-afdelingen komen. Meer weten is altijd goed. En wie weet wat Boonstra nog meer uit de kerstmuts weet te toveren.

2013 zou wel eens een heel leuk jaar voor Coosto kunnen worden. En daarmee een heel leuk jaar voor online recruitment opleveren. Vanaf deze plaats wens ik Boonstra alle succes hiermee. En vooral veel plezier natuurlijk! Schatgraven in big data, wie wil dat nou niet…?

Geef een reactie