Op naar de 10.000!

feestjeHatseflats, de ‘magische’ grens van 7.500 blog postings op RecruitmentMatters is doorbroken. Tijd om terug te kijken? Ben je gek, daar is helemaal geen tijd voor! Er gebeurt teveel in het heden en de toekomst lonkt. Dus gaan we door, op weg naar de 10.000 blog postings. Een grens die, ijs en weder dienende, in 2014 kan worden gehaald. Maar het gaat natuurlijk niet om het aantal; het gaat om de inhoud.

Aangezien vele handen licht werk maken, grijp ik deze feestelijke gelegenheid maar weer eens aan om een oproep te doen aan eenieder die een pen met een passie heeft en denkt voldoende inhoudelijke kennis te hebben om zinvolle discussies op te roepen. En dit alles zonder onbeschaamde zelfpromotie. Daar zijn al meer dan voldoende andere blogs voor.

Met name arbeidsmarktcommunicatiespecialisten, SEO-specialisten, technologie- en serviceproviders en natuurlijk echte deskundigen op het gebied van mobile en social worden van harte opgeroepen zich op het bloggen te storten. Laat een reactie achter, stuur een berichtje via RecruitmentMatters of ros een e-mail of tweet mijn kant op.

Geef een antwoord

5 Comments