Bersin Associates is nu Bersin by Deloitte

Logotype Bersin by DeloitteBoutique onderzoeksbureau Bersin & Associates is overgenomen door Deloitte Consulting LLP en zal daarbinnen tot kruisbestuiving moeten leiden met Deloitte’s Human Capital practice. Bersin gaat als onafhankelijke unit binnen Deloitte verder onder de naam Bersin by Deloitte. Oprichter Josh Bersin drukt de zoektocht naar kruisbestuiving misschien wel het beste uit:

If you have worked with either Bersin & Associates or Deloitte in the past, the only thing that will change as the result of this news is the increased quality and breadth of the information, tools, and services we provide.

Bersin levert rapportages binnen het HR domein via haar online portal Bersin Insights. Bersin had voor de overname de ambitie om haar werkterrein (nu m.n. Noord-Amerika) richting Europa uit te breiden. Gaat deze ambitie met de overname door Deloitte nu versneld invulling worden gegeven?

Geef een reactie

1 Comment