AamigoO gaat omgekeerde weg bewandelen?

Logo en logotype AamigoO GroupVandaag maakte AamigoO Group het volgende bekend:

AamigoO Group N.V. maakt bekend exclusieve, verkennende gesprekken te voeren met een partij over een mogelijke verkoop van verschillende onderdelen van de vennootschap.

Nu heeft AamigoO Group niet al teveel onderdelen; het beursfonds bestaat uit payrollers Corso BV en Source + NV, personal branding platform REVL en AamigoO Services BV. Waarbij laatstgenoemd bedrijf voor zover bekend niets meer dan een lege huls is. En dan is er natuurlijk nog de deelname van AamigoO Group in Peerz. Een poging om vacaturereseller Adver Online over te nemen is enige tijd geleden op niets uitgelopen 

Waarmee feitelijk alleen Corso en Source+ onderdelen zijn die een substantiele waarde vertegenwoordigen en daarmee logische kandidaten lijken te zijn voor de door AamigoO Group gemelde verkennende gesprekken. Maar aangezien het persbericht over verschillende onderdelen spreekt lijkt het logisch dat zowel Corso als Source+ in de verkoop staan.

Maar als daadwerkelijk beide payrollers zouden worden verkocht is AamigoO Group zelf een lege huls geworden. REVL en Peerz zijn start-ups en AamigoO Services bestaat alleen in naam. Niet bepaald een combinatie aan activiteiten die om een beursnotering vraagt. Wat zou er dus met AamigoO Group gebeuren als daadwerkelijk Corso en Source+ het pand zouden verlaten? Of gaat AamigoO Group soms in zijn geheel over in nieuwe handen?

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Geef een reactie

3 Comments