StudentenWerk wil ‘s werelds grootste worden

Logo en logotype StudentenWerkEn ik maar denken dat StudentenWerk in de etalage stond. Maar niet is blijkbaar minder waar; want per 1 januari is Ineke Kooistra (voorheen Adecco) algemeen directeur geworden. Tegelijkertijd gaan de oprichters van Studentenwerk (Hugo de Koning, Bram Bosveld en Rogier Thewessen) zich bezig houden met wat ze echt leuk vinden; business development.

Kooistra krijgt overigens een nogal ambitieuze doelstelling mee: in 2020 wil StudentenWerk wereldwijd de grootste speler in de niche van studenuitzenden zijn. Hoewel; ik heb eerlijk gezegd geen idee wat de omvang van deze niche in andere landen is. Dus mogelijk is het een appeltje, eitje om deze positie te verwezenlijken. Hoe dan ook, Kooistra zal StudentenWerk internationaal moeten laten groeien. Zoveel is zeker.

Geef een antwoord

1 Comment