Vacature: Manager Operations E- Dienstverlening WERK WERKbedrijf

Logotype UWVJawel, er is een vacature bij de divisie WERKbedrijf van het UWV. Dit is het vroegere UWV WERKbedrijf natuurlijk; dat blijkbaar nu (sinds 1 januari 2013) als een divisie van het UWV door het leven gaat. En die vacature gaat om een verantwoordelijke functie bij Werk.nl. Voor de goede orde; de hinderlijke herhaling van het woord WERK in bovenstaande functietitel is geen typefout van mijn kant; zo staat de functie letterlijk op de site van UWV.

Het meest opvallende aan deze functie (afgezien van een hele serie tekstuele onnauwkeurigheden) is de volgende zin:

Het doel van de afdeling E-Dienstverlening WERK (EDW) is het breed ondersteunen en faciliteren –kaders- van het Internetkanaal van de divisie WERKbedrijf opdat dat dé site wordt waar werkgever en werkzoekenden met elkaar in contact komen.

Voila! De divisie WERKbedrijf wil het vermaledijde Werk.nl in de toekomst nog altijd als vacaturesite en cv-database blijven inzetten. En heeft daarbij blijkbaar de illusie dat Werk.nl zodanig kan verbeteren dat het van de allerslechtste vacaturesite in Nederland tot dé site kan uitgroeien. In 2015 misschien…?

Ik heb de contactpersoon bij deze functie (Solke Munneke, bij het UWV verantwoordelijk voor de ontwikkeling van digitale dienstverlening) getracht te bellen, maar lukte niet. Ik kreeg het verzoek om een e-mail te sturen met mijn vraag en dat heb ik gedaan:

image

Ik ben natuurlijk razend benieuwd naar zijn antwoorden op mijn vragen.

Voor eenieder die zich aangetrokken voelt tot deze functie; hierbij de volledige vacaturetekst. Lees door de kromme zinnen, taalfouten en overdaad aan overbodige leestekens heen en zie dit niet alles liever niet als een indicatie van de reden waarom het UWV niet in staat is om Werk.nl fatsoenlijk te laten functioneren.

En God hebbe je ziel…

image

Geef een antwoord

5 Comments