Finaledag FlexInnovatieFonds op 12 februari

Logotype FlexInnovatieFondsHet Flexinnovatiefonds wil vernieuwing binnen de flexmarkt stimuleren. Een fraai streven dat het fonds kracht bijzet door een jaarlijkse prijs uit te loven voor het businessplan met de meest veelbelovende innovatie. Ondertussen is een deskundige jury druk bezig de ingezonden businessplannen te beoordelen; op 31 januari worden de finalisten bekend gemaakt.

En die finalisten krijgen op 12 februari 2013 te horen wie de uiteindelijke winnaar is. Op een dag die in het teken zal staan van innovatie binnen de flexmarkt. En die dag (of liever gezegd dagdeel) kan jij ook meemaken. Helemaal gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden via dit aanmeldformulier. Als locatie is gekozen voor het Dialogues house, Amsterdam, Foppingadreef 26, ABN AMRO gebouw

Het programma begint om 13:00 en wordt om 17:30 afgesloten met de prijsuitreiking, natuurlijk gevolgd door een borrel.

Geef een antwoord