Oproep aan corporate recruiters

Recruitment kengetallenFrank Roders (oprichter en directeur van Compagnon) nam ruim zes jaar geleden het initiatief tot een onderzoek naar kengetallen in recruitment; met als resultaat het boek Recruitment kengetallen dat in 2007 verscheen. Niemand kan zich meer die fraaie tijd van voor de financiele crisis herinneren en daarmee is het ook de hoogste tijd om die recruiment kengetallen eens grondig te actualiseren.

Daarom een oproep aan alle corporate recruiters om te participeren in de actualisatie van dit onderzoek. Hoe? Dat is bijzonder eenvoudig; klik op deze link en vul de vragenlijst in. Meer weten over wat die recruitment kengetallen nou precies zijn? Kijk dan even hier.

O ja, wacht niet te lang, want deelname aan het onderzoek loopt tot 24 januari.

Geef een antwoord

2 Comments