Monsterboard zoekt nieuwe GM in Nederland

Het nieuwste feit in de soap die “Monster redt zichzelf” heet is deze vacature. Monster zoekt een nieuwe country manager voor Nederland. Er van uitgaande dat in tijden van extreme bezuinigingen en crashende beurswaardes er geen extra management lagen worden ingebouwd, neem ik aan dat Warren Hammond wat anders gaat doen? Zeker gezien het feit dat de zinssnede “Escalate business critical issues to the Senior Vice President Sales Europe” impliceert dat deze m/v niet aan Hammond zal rapporteren.

Overigens laat Monster zich met de advertentie niet bepaald als een leider in arbeidsmarkt communicatie zien. De tekst is half in het engels, half in het nederlands en er wordt ons, ondanks de prachtige sollicitatieknop, gevraagd per email te solliciteren.

 

Monsterjob

 

Geef een antwoord

3 Comments