Saongroup neemt ChinaHR over van Monster

Logotype SaongroupSaongroup was voor mij een grote onbekende, maar het blijkt een behoorlijke kralenrijger binnen online recruitment land te zijn. En Saongroup heeft een ferme kraal toegevoegd aan haar ketting: ChinaHR. Inderdaad, de slagaderlijke bloeding waar Monster zo graag vanaf wil. En nu blijkbaar vanaf is. Want volgens Staffing Industry Analysts gaat het gerucht dat ChinaHR voor $30 miljoen aan Saongroup is overgedaan; aanzienlijk meer dan waar de meest recente geruchten vanuit gingen. Maar nog altijd slechts een fractie van het oorspronkelijke bedrag van $ 243 miljoen dat Monster voor ChinaHR heeft betaald.

Het in Dublin gevestigde Saongroup heeft vacaturesites over de gehele wereld (IrishJobs, Jobs, MyJobGorup, Tecoloco, CarribeanJobs, myjob, myjobsinkenya, myjobsinbotswana, myjobsinmozambique) en de nodige lokale vacaturesites (GoodJobs, Job20, Job001, Job1998, SHjob, HBJobs)  in China. En nu dus ook ChinaHR.

Bij Monster zal opgelucht adem worden gehaald. Nu is het aan Saongroup om van deze bleeder een gezonde vacaturesite te maken.

Geef een reactie

10 Comments