TheSocialCV verdwijnt van de markt

Logotype DiceDice heeft in een e-mail aan RecruitmentMatters bevestigd dat de overname van WorkDigital inderdaad een acquihire is. Het team van WorkDigital gaat exclusief voor Dice aan de slag. En er zijn grootse plannen:

Dice.com’s Open Web is just the first product and each of our key sites, Rigzone and eFinancialCareers, will get an appropriate version of the product this year.  There are other products in the pipeline, we’ve mentioned the professional side today – where we will share with individuals how their Open Web profile looks.  In addition, other products are under evaluation – including services similar to SocialCV.

Met die laatste opmerking worden ongetwijfeld Freshup (een update-service voor verouderde cv-databases) en CloudSource (de mogelijkheid om de eigen cv database te uploaden binnen de people aggregator) bedoeld.

Het is dus duidelijk; people aggregator TheSocialCV is van de markt verdwenen.

Geef een reactie

3 Comments