No shit Sherlock

Logotype TheLaddersIn de hoop om de nieuwe service van TheLadders in actie te kunnen zien heb ik een betaald account voor een maand genomen. Om vervolgens pas te ontdekken dat Scout niet eerder dan in april van dit jaar te zien zal zijn. Een lesje in goed lezen, maar het is niet helemaal zinloos geweest. Want TheLadders doet (net als JobFox in het recente verleden) krampachtige pogingen om mij meer geld te ontfutselen. Onder meer door mij te verleiden tot het laten verbeteren van mijn cv.

Waarbij moet worden aangetekend dat ik een Word cv in TheLadders heb geladen met de volgende titel: This is not a resume. En waarbij de inhoud van dat cv er zo uitziet:

This is not a resume. My application is part of a test of the quality of the online services of TheLadders.com.

My apologies for any inconvenience this might have caused you.

Kind regards,

Maar dat weerhoudt TheLadders er niet van om mij een hilarische e-mail te sturen.

Dit is die e-mail:

TheLadders | E-mail

Your resume probably needs work… No shit, Sherlock.

Geef een reactie