LinkedIn en Monster komen vandaag met cijfertjes

dollarsVandaag is een bijzondere dag. Zowel Monster als LinkedIn komen namelijk naar buitgen met de financiele resultaten over het 4e kwartaal van 2012. New kid on the block LinkedIn zal ongetwijfeld haar verwachting voor dit kwartaal overtreffen terwijl de oude en gewonde strijder Monster waarschijnlijk een tegenvallend resultaat gaat presenteren. Inclusief de aankondiging over het afstoten van ChinaHR en mogelijk verdere ontslagen. Er lijkt weinig kans op een verrassing zoals de aankondiging van een overname van Monster, maar je weet natuurlijk nooit. De toko staat nu al bijna een jaar (sinds 1 maart 2012) te koop en is ondertussen een volleerde winkeldochter te noemen…

Monster presenteert haar resultaten voorbeurs, LinkedIn wacht tot de beurs gesloten is. Dat laatste is natuurlijk zeer vervelend, want dat betekent een latertje vanavond. Wat je er al niet voor over moeten hebben om een beetje over online recruitment te bloggen…

Geef een antwoord