Allemaal zwaaien naar het NOA

NOAOp HRlog heeft Michel Rijnders een bijzonder fraaie necrologie geschreven over het NOA (oftewel het Nationaal Onderzoek Arbeidsmarkt dat in de volksmond ook wel bekend staat als de onbeschaamde zelfbevlekker van de ‘oude’ media) Het kan overigens een voortijdige necrologie zijn (the stories about my death are greatly exaggerated), maar dat maakt het perspectief van Rijnders niet minder correct. Want het NOA had natuurlijk allang dood en begraven moeten zijn, ware het niet dat het lijk zelf tegenstribbelde, en dat misschien nog altijd doet.

De reden voor de necrologie is het uitblijven van het NOA rapport over 2012. Waar gebruikelijk het rapport in november van het lopende jaar wordt uitgebracht is er tot op heden niets van het NOA vernomen. En dat doet vermoeden (en hopen) dat het NOA een stille dood is gestorven; vandaar de necrologie op HRlog. Ik hoop met Rijnders dat het NOA inderdaad is overleden.

Geef een antwoord

3 Comments