UWV is bijzonder eenkennig

Je kan van het UWV zeggen wat je wil, maar deze uitvoeringsorganisatie heeft regelmatig verdomd interessante arbeidsmarktinformatie. Alleen… als je geen Internet Explorer gebruiker bent, is het volstrekt onmogelijk om die informatie te pakken te krijgen. Ter illustratie; dit is wat er gebeurt als ik met elk van de drie meest populaire browsers (Internet Explorer (55,1%), Firefox (19,9%) en Chrome (17,5%)) naar de pagina Cijfers en trends UWV november 2012 ga:

Werkbaarheid UWV site

Geinig he? Bij Chrome en Firefox gebeurt er helemaal niets en kan ik dus ook niet doorklikken naar die o zo interessante arbeidsmarktinformatie. Bij Internet Explorer lukt dat echter wel.

Waarom boycot UWV Chrome en Firefox? En daarmee 37,5% van haar potentiele bezoekers?

Geef een antwoord

5 Comments