#TSC13 Groeien in tijd van crisis. Of niet. – Toon van Bodegom

Om succesvol te zijn moet je meegaan met de trends. De openstaande deur is ingetrapt. Toon geeft aan dat hij het vandaag simpel wil houden. Volgens hem is dat ook de manier om te starten en te blijven werken. Myler heeft dan ook een simpele strategie en wijkt daar niet van af. Ik houd wel van simpel. Wat ze hebben gedaan, is een bestaand principe overgenomen dat net even anders in de markt zetten.

Toon geeft vervolgens zijn tips:

1. Kies een traditionele markt die in verandering is;

2. Leg de pijn in het transactieproces bloot

3. Ontwikkel een propositie die de pijn oplost

Vervolgens krijgen we een les in de geschiedenis van de trends vanaf 1990. Iets met de opkomst van internet en mobiele telefonie. Liesbet de Rouck merkt terecht op dat het verhaal weinig met arbeidsmarkt te maken heeft.

De laatste tien minuten gaan we weer terug naar Myler en de arbeidsmarkt. Toon geeft aan dat ze een nieuw businessconcept hebben gecreëerd. Aangezien ik inderdaad maar weinig nieuws heb gehoord geloof ik dat hun strategie simpel is en bestaand, dus niet zo nieuw.

Geef een reactie