AamigoO Group valt in delen uiteen

 

Logo en logotype AamigoO GroupAnderhalve maand geleden was er de aankondiging en vandaag is er de bevestiging; AamigoO Group valt in delen uiteen en is daarmee feitelijk opgeheven. In AamigoO Group blijft namelijk alleen payroller Source over. De overige onderdelen (Corso, REVL en AamigoO Services) gaan ‘terug’ naar de voormalige eigenaren van Corso, JvS Invest en Avantus Human Capital Organization. Het persbericht geeft geen informatie over de deelname in Peerz en wat er met deze deelname gaat gebeuren.

En hiermee zijn we dus feitelijk terug bij de situatie voorafgaand aan de lancering van AamigoO; met twee onafhankelijk payrollers, Source en Corso, zij het dat er nog een loze entiteit (AamigoO Group) boven Corso hangt. REVL is een start-up en zal zich nog moeten bewijzen; AamigoO Services bestaat alleen in naam. Had al die energie en al dat geld niet beter besteed kunnen worden?

Geef een reactie