Glassdoor komt langzaam dichterbij

Logo en logotype GlassdoorEr is voor zover ik weet geen enkele ruchtbaarheid aan gegeven, maar werkgeversvergelijker Glassdoor maakt meters met haar internationale ambities. Ondertussen is de site actief  in de UK, Candada, Australie en India met lokale sites. Waarmee het Engelssprekende deel van de wereld wel zo’n beetje is veroverd. Overigens is die verovering alleen in de UK met een daadwerkelijk team Glassdoor medewerkers gedaan, de andere drie landen wachten nog op ‘boots on the ground’.

Maar de ambities van Glassdoor reiken aanzienlijk verder dan ‘slechts’ het Engelstalige deel van de wereld. Het bedrijf is daarom voornemens om nog dit jaar in een fors aantal andere landen van start te gaan. Welke landen dat zijn en wanneer dit gaat gebeuren wil het bedrijf helaas niet kwijt. Ik hoop dat ze niet te lang wacht om in Nederland te lanceren. Kunnen we eindelijk afscheid nemen van de laatste twee nog actieve Nederlandse rating & reviewsites; 360inc (TMG) en RateYourCompany (FNV).

Geef een reactie

2 Comments