Ik wil mijn tweets niet op mijn website, Twitter!

Ik heb onderstaande bedelactie van Twitter nu al bij herhaling weggklikt maar het kreng blijft maar terugkomen:

Twitter bedelactie

Waarom zou ik in hemelsnaam mijn gereutel op Twitter op mijn website willen hebben? Wie ga ik daar blij mee maken of een betere gebruikservaring bieden? Ik ben geen wanhopige “werken bij’ site die graag wil laten zien dat ze ook iets met social doet…

Geef een antwoord

3 Comments
  • Frederique
    says:

    Misschien een gek idee, maar het kan nog wel eens handig zijn voor mensen die benieuwd zijn of je ook op Twitter zit (omdat ze je daar willen volgen). En met zo’n embedded Twittertooltje kun je als gebruiker in één oogopslag zien wat er getweet wordt en of volgen dus de moeite waard is. Verder kun je direct zien of er vragen zijn gesteld/beantwoord. Vanuit de gebruiker gedacht, zie ik het nut er wel van in. En vanuit de gebruiker denken, zou toch elke organisatie moeten doen?