UWV: hoe is dit toch mogelijk?

Als je weet dat het de hele maand maart drukker kan worden, wat doe je dan? Dan zeg je tegen je bezoekers om het later (een maand later?) nog maar eens te proberen:

UWV | Mijn UWV

Geef een antwoord

5 Comments
 • Hippo
  says:

  @Henk: als de site ‘goed’ werkt, gaat alles al enorm traag en word je er om de haverklap uitgegooid. Meer capaciteit is minder zinvol dan zorgen dat de boel functioneert – als je niet 5 keer hoeft in te loggen voor het lukt, wordt de server ook minder belast…

 • Henk
  says:

  Lijkt wel alsof servers bijschakelen geen oplossing of geen mogelijkheid is. Het lijkt me toch gemakkelijk om op te schalen als je extra bezoekers verwacht.

 • Bert
  says:

  deze domeinnaam is gereserveerd
  Ha,ha,ha Wat een top reactie Hippo. En dan te bedenken dat er ministers zijn die snode plannen hebben om de mensen van het UWV, met wie ik langzamerhand wel wat medelijden begin te krijgen, nog verder in de gordijnen te jagen. Met nog minder budget nog meer werk ik weet niet of ik moet lachen of huilen.
   

 • Hippo
  says:

  Je blijft denken dat het een soort 1-aprilgrap is. En je denkt elke keer dat het niet nóg gekker kan. Waarop ze er páts weer overheen gaan.
  Ik gok voor de volgende melding op iets als ‘deze domeinnaam is gereserveerd’.