Bruno Bruins helpt (oudere) werkzoekende(n)

Bruno  BruinsIn deze barre tijden van bezuinigingen waarbij reeds zeer slecht functionerende sites van uitvoeringsorganisaties steeds meer electronische dienstverlening denken te kunnen leveren is er gelukkig ook nog een mens van vlees en bloed. Zijn naam? Bruno Bruins (voorzitter RvB van het UWV).

Bruins staat vandaag in De Telegraaf namelijk op de bres voor de 54-jarige werkzoekende heer Van H. uit Groningen die aan Bruins een e-mail had gestuurd met een verzoek om werk. In een artikel dat verder een onvervalste zelfbevlekking van het UWV is, eindigt Bruins namelijk als volgt:

Daarom benut ik deze ruimte ook graag om de heer Van H. onder uw aandacht te brengen. Bent u op zoek naar een ervaren projectmanager, gespecialiseerd in de financiële sector, met – zoals hij het fraai verwoordt – “oog voor zaken, hart voor mensen en gevoel voor commercie”, mail dan naar bruno.bruins@uwv.nl

Hatseflats! Bruins stelt zijn e-mail ter beschikking voor aanbiedingen voor de heer Van H. Dus ben je werkzoekend en kan je wel enige hulp gebruiken bij jouw zoektocht naar een baan? Mail dan naar Bruins en voor je het weet figureer je op dezelfde manier als de heer Van H. in een van de volgende Telegraaf columns van Bruins.

Geef een reactie