Qandidate heeft zelfs een adviesraad

Logotype QandidateQandidate heeft overduidelijk grote ambities. Zo was er eind augustus vorig jaar natuurlijk al de melding dat het gratis ATS van VONQ  een internationale uitrol nastreefde. En met de komst van voormalig Lumesseriaan Raph Brasker bleek Qandidate op zoek te zijn naar medewerkers die hun sporen in deze markt al ruim hebben verdiend. En dat zelfs voordat Qandidate live was gegaan.

En nu is er dan de melding van een adviesraad. Die blijkbaar al bestond maar waar sinds vandaag dus ook ene Simon Guild zitting in heeft genomen. Ik had nog nooit van de goede man gehoord, maar dat zegt helemaal niets. Hij is overigens de derde persoon in een adviesraad waar ook Michiel Muller (tevens investeerder in Qandidate) en Marc Duijndam zitting in hebben. Met deze drie heren hoopt Qandidate het volgende te bereiken:

As a young and innovative recruitment tech company, we believe that we should surround ourselves with those people who have proven their value and expertise over and over again and can help us to expand our business.

De netwerken van deze drie heren zullen dus fors aangesproken gaan worden in de komende maanden. Ik ben benieuwd waar dit allemaal toe zal gaan leiden.

Geef een reactie

1 Comment