LinkedIn doet gek!

Heb ik nou een probleem of heeft LinkedIn een probleem:

image

Geef een antwoord

7 Comments
 • Peter van den Berg
  says:

  Haha ik volg je. Toch een interessant onderwerp vind ik, hoe afhankelijk zijn we van LinkedIn? Stel dat LinkedIn van freemium op betaald zou overstappen, hebben we dan een probleem? Of zijn er makkelijk alternatieven te vinden. Als ik om me heen kijk hebben veel mensen dan toch een probleem, met hun zorgvuldig opgebouwde LinkedIn-netwerk. Misschien waren die visitekaartjes zo gek nog niet…

   • Rob van Vegchel
    says:

    Haha, zo is het maar net Marc.
    Ik recruit internationaal en Linked In wil ook nog wel eens gaan piepen als ik inlog met een (ver) buitenlands IP adres. Ondanks juiste gebruikersnaam en wachtwoord word ik dan toch niet toegelaten….
    Waar leg je de grens bij beveiliging?

 • Peter van den Berg
  says:

  Ik heb geen problemen op dit moment met LinkedIn.
  Wel een interessante vraagstelling trouwens: Hoe groot is jouw probleem als LinkedIn problemen heeft? 😉

  • Marc Drees
   says:

   Mijn probleem is bijzonder klein, maar LinkedIn vind blijkbaar dat er iets geks gebeurt vanaf mijn IP-adres. En dat zou kunnen betekenen dat ik een probleem heb, ongeacht of ik een probleem heb als LinkedIn een probleem zou hebben. Volgt u me nog…?