Werkt Werk.nl nou wel of niet? 5 april 2013

Volgens Fred Paling (lid RvB UWV, portefeuillehouder Werk.nl) is er met Werk.nl niets aan de hand: [Werk.nl] draait. Zeker de afgelopen maanden draait het prima. Volgens André Timmermans (directeur van de divisie WERkbedrijf bij UWV) is het met de beschikbaarheid van Werk.nl uitstekend gesteld: Sinds begin december hebben we in totaal 45 minuten storing gehad. Dat is 45 minuten te veel, maar het is wel beter dan het was.

Maar volgens werkzoekers liegen deze twee goedbetaalde ambtenaren dat het gedrukt staat. Dit is de score van vrijdag 5 april 2013 (met dank aan Coosto):

Fouten Werk.nl 5 april 2013

En we hebben ook nog een ‘dialoog’ tussen een wanhopige gebruiker en @UWV_Webcare.

Waarbij de standaard zin Excuses voor het ongemak webcare taal is voor: het werkt niet en we weten niet wanneer het wel weer gaat werken. Tot ziens. Gelukkig zijn er ook mensen die de wanhopige gebruiker informeren dat Werk.nl nou eenmaal niet werkt:

Werk.nl werkt weer eens niet

Maar voor alle werkzoekers is er een troostende gedachte. In 2015 werkt Werk.nl wel. Hoezee!

Geef een reactie