Wie wint de Nederlandse LinkedIn trofee?

Wie kan zich de top 1% most viewed LinkedIn profiles nog herinneren? Ik in ieder geval wel. En nu lijkt er vanuit LinkedIn zelfs een overtreffende trap in de maak:

LinkedIn trofee

Dit is namelijk de trofee die in Australie is overhandigd aan Sharon Melamed die van die top 1% most viewed LinkedIn profiles blijkbaar uiteindelijk het meest bekeken profiel had.

Gaat deze trofee ook in Nederland uitgereikt worden? Damn, dan maak zelfs ik nog een kans!

h/t Rob van Elburg

Geef een antwoord

7 Comments
  • Marc Drees
   says:

   Goddamn! Wat moet je met zo krankzinnig veel connecties? Overigens heb je hiermee 29.891 connecties meer dan ik en daarmee naar alle waarschijnlijkheid 29.981 meer kansen om die bokaal te winnen. Maar ik geef niet op!

 • Pierre
  says:

  Dit gaat een enorm harde strijd worden. Ik merk het nu al bij de koffieautomaat. Mensen spreken me rechtstreeks aan waar ze dat vroeger via LinkedIn deden. Ze gunnen me de “profile view” gewoon niet!
  Maar ach, welke illusie maak ik me. Deze prijs is enkel weggelegd voor lekkere chicks met lang haar over hun schouder gedrapeerd, een uitdagende decollete en extreem zaadvragende ogen. Dat zijn toch de profielen die binnen bedrijven worden doorgestuurd met de teaser: Check deze eens, die is nog lekkerder dan die jij gister stuurde, daar kan ik wel een kunstje op. Nodig maar eens uit voor een meeting!

  • Marc Drees
   says:

   Schurken zijn het! Wie misgunt nou iemand een profile view?
    
   Of deze prijs is voorbehouden aan het fraaiere deel van het vrouwelijk geslacht zullen we rustig af gaan wachten. Nog los van de vraag of er überhaupt een Nederlandse versie van deze bokaal uitgereikt gaat worden.

 • Andre Engels
  says:

  Merk op dat de trofee zegt “Australia’s most viewed professional[b]s[/b]” – ik vermoed dus dat Sharon niet de enige is die er een heeft gekregen – al zal het lang niet de volledige 1% zijn.