Cammio goes solo. En internationaal

Logotype CammioVideoselectie-aanbieder Cammio gaat het TMG nest verruilen voor een zelfstandig avontuur. Het huidige management van Cammio heeft het bedrijf van TMG gekocht en gaat vanaf vandaag zelfstandig de boer op. En dat beperkt zich niet tot Nederland:

Cammio ziet een mogelijkheid om zich internationaal verder te ontwikkelen in de groeimarkt van online video interviews. Focus van de nieuwe onderneming ligt daarbij op partner en online verkoop. Cammio bouwt momenteel aan een internationaal netwerk van strategische partners die de Cammio video interview functionaliteit aanbieden aan hun bestaande klanten. Cammio is reeds actief in Nederland, Duitsland, België en de UK […]

Wat Cammio precies doet? Kijk hier voor een review van de videodienst die het bedrijf aanbiedt.

Een belangrijke concurrent voor Cammio binnen het internationale avontuur zal HireVue zijn. Dit Amerikaanse bedrijf heeft eind augustus maar liefst $17 miljoen opgehaald; onder meer om de internationale expansie te kunnen financieren. Dat gaat dus nog interessant worden…

Geef een reactie

1 Comment