Wat zegt ING hier nou eigenlijk?

Onderstaande mededeling komt tevoorschijn als je de wervingssite van ING bezoekt. ING levert hiermee een wel zeer verwarrende boodschap af aan de nietsvermoedende bezoeker. Heeft het zin om op deze site naar passende vacatures te zoeken of zegt ING eigenlijk dat ik maar beter elders mijn geluk moet beproeven? Ik heb geen idee.

ING boodschap op wervingssite

Een eerlijke en tegelijkertijd verwarrende boodschap. Ik hoop dat ING meet hoeveel mensen afhaken na het lezen van deze mededeling. Maar misschien is de nog onduidelijker geworden kans op het vinden van een baan voor bezoekersonvoldoende reden om af te haken. De werkloosheid is tenslotte al bijna 8%…

h/t MariekeDrees

Geef een antwoord

2 Comments
 • Gusta Timmermans, ING Manager Recruitment
  says:

  Marc, wederom bedankt dat je onze site onder de aandacht brengt.
  Zoals je zult begrijpen, krijgen we door de aangekondigde reorganisaties geregeld vragen over de mogelijkheden en kansen die ING nog kan bieden. Wij willen transparant zijn in onze berichtgeving. ING heeft nog steeds interessante vacatures en stageplaatsen, dat willen we op deze manier benadrukken.
  Groet voor nu Gusta

  • Marc Drees
   says:

   Ik snap het helemaal, ik vraag me alleen af of deze boodschap ook daadwerkelijk op die wijze door jullie bezoekers wordt geinterpreteerd. Vandaar mijn vraag; meet ING het aantal ‘afhakers’ op deze boodschap?