Werkt Werk.nl nou wel of niet? 9 april 2012

Volgens Fred Paling (lid RvB UWV, portefeuillehouder Werk.nl) is er met Werk.nl niets aan de hand: [Werk.nl] draait. Zeker de afgelopen maanden draait het prima. Volgens André Timmermans (directeur van de divisie WERkbedrijf bij UWV) is het met de beschikbaarheid van Werk.nl uitstekend gesteld: Sinds begin december hebben we in totaal 45 minuten storing gehad. Dat is 45 minuten te veel, maar het is wel beter dan het was.

En dinsdag 9 april was weer een keer zo’n dag dat deze twee goedbetaalde bestuurders het bij het rechte eind hadden. Althans, er waren geen meldingen via social media monitor Coosto te vinden dat Werk.nl voor bezoekers is geweest. Niet helemaal hetzelfde, maar laten we het vooral positief blijven bekijken.

Uit naam van alle bezoekers van Werk.nl: hartelijk dank!

Geef een reactie